IN VERBAND MET DE AANGEPASTE MAATREGELEN DOOR DE OVERHEID INZAKE GROEPSVORMING EN DE SOCIAL DISTANCING IS HET HELAAS (TIJDELIJK) NIET MOGELIJK OM EEN ARRANGEMENT TE BOEKEN VOOR GROEPEN. iIN SOMMIGE GEVALLEN IS HET WEL MOGELIJK, WE DENKEN GRAAG MET U MEE. U KUNT CONTACT MET ONS OPNEMEN VOOR DE MOGELIJKHEDEN

Groepen

Bent u op zoek naar een leuke activiteit voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, bedrijfsfeest of kinderfeestje? Dan bent u bij Bowling Enschede aan het juiste adres. 

 • Vrijgezellenfeest

  Vrijgezellenfeest

  Bent u op zoek naar een vrijgezellenfeest in Enschede? Dan bent u bij Bowling Enschede aan het goede adres. We hebben allerlei verschillende arrangementen speciaal gemaakt voor vrijgezellenfeesten. 

 • Kinderfeest

  Kinderfeest

  Bent u op zoek naar een kinderfeest in Enschede? Dan bent u bij Bowling Enschede aan het goede adres. We hebben allerlei verschillende arrangementen speciaal gemaakt voor kinderfeesten.

 • Bedrijfsfeest

  Bedrijfsfeest

  Bent u op zoek naar een bedrijfsfeest in Enschede? Dan bent u bij Bowling Enschede aan het goede adres. We hebben allerlei verschillende arrangementen speciaal gemaakt voor bedrijfsfeesten. 

 • Klassenfeest

  Klassenfeest

  Bent u op zoek naar een klassenfeest in Enschede? Dan bent u bij Bowling Enschede aan het goede adres. We hebben allerlei verschillende arrangementen speciaal gemaakt voor klassenfeesten. 

 • Familiefeest

  Familiefeest

  Bent u op zoek naar een Familiefeest in Enschede? Dan bent u bij Bowling Enschede aan het goede adres. We hebben allerlei verschillende arrangementen speciaal gemaakt voor familiefeesten.