BOWLEN

Bowlen

Bowling Enschede, het mooiste bowlingcentrum van Enschede, beschikt over 16 zeer moderne bowlingbanen. De computergestuurde beeldschermen geven uw scores nog meer kleur. Ideaal voor families, bedrijfsuitjes of andere feestjes. Het is altijd gezellig! 7 dagen per week geopend en gedurende de schoolvakanties extra ruime openingstijden.

 • Tarieven

  Tarieven

  De tarieven van Bowling Enschede kunnen verschillen per dag en per aantal personen. Klik op de onderstaande knop om de tarieven te bekijken. 

 • Openingstijden

  Openingstijden

  De openingstijden van Bowling Enschede varieren per dag. Klik op de onderstaande knop om de huidige openingstijden te bekijken.

 • Korting

  Korting

  Bij Bowling Enschede worden meerde kortingen gehanteerd. Bent u bijvoorbeeld in het bezig van een Knaek pas? Of bent u lid van Basic Fit? Dan is er een goede kans dat u in aanmerking komt voor korting. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 • Reserveren

  Reserveren

  Om het reserveren zo eenvoudig mogelijk te maken voor onze gasten biedt Bowling Enschede nu de optie om onder andere te reserveren via WhatApp. Klik op de onderstaande knop om te reserveren.