KORTING

De Knaek pas

Studenten die in het bezit zijn van de Knaek pas, krijgen 25% korting op de baanhuur! Ook is er een fikse korting op een pitcher bier. Kijk voor meer informatie op www.knaek.nl.  Niet geldig op feestdagen, niet geldig icm andere akties en/of samengestelde arrangementen. Minimaal 1 Knaek pas per baan.

Korting voor FC Twente Kidsclubleden

Als Kidsclublid van FC Twente kun je gebruik maken vele acties, ook bij Bowling-Enschede! Op vertoon van je Paspoort én je kidsclubkaart krijg je een bittergarnituur gratis bij minimaal 1 uur bowlen. Niet geldig op feestdagen, niet geldig icm andere akties en/of samengestelde arrangementen.

Livio korting

Op vertoon van de Liviopas :
25% korting op de baanhuur (maandag t/m donderdag)
Graag de pas voor aanvang tonen. Niet geldig op feestdagen, niet geldig icm andere akties en/of samengestelde arrangementen.

Lid van Basic Fit?

Dan heb je bij ons 10% korting op de gehele rekening!  Niet geldig op feestdagen, en niet geldig icm andere akties. De maximale korting bedraagt € 10.00 per dag.

2e uur gratis

Op woensdag, zaterdag en zondag tussen 12.00 en 14.00 uur is het 2e uur gratis. U begint om 12:00 en eindigt om 14:00. Het 2e uur is voor onze rekening. Op maandag is zelfs de gehele dag het 2e uur bowlen gratis!

Voor alle akties geldt:
Niet geldig icm met andere arrangementen / akties / kortingen en niet geldig op feestdagen. Vooraf aangeven dat u korting heeft!