Groepen

Bent u op zoek naar een leuke activiteit voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, bedrijfsfeest of kinderfeestje? Dan bent u bij Bowling Enschede aan het juiste adres. Bowling Enschede biedt meerdere gevarieerde arrangement aan voor jong en oud. Voor elk wat wils in elk budget! 
Wenst u meer informatie? Neem contact met ons op via de link hieronder.

 • Vrijgezellenfeest

  Vrijgezellenfeest

  Gaat één van je vrienden of vriendinnen binnenkort trouwen? Wil jij je vriend/vriendin of collega een waardig afscheid van het vrijgezellenbestaan geven en ben jij de aangewezen persoon om het vrijgezellenfeest te organiseren? Dan ben je bij Bowling Enschede aan het goede adres. We hebben allerlei verschillende arrangementen speciaal gemaakt voor vrijgezellenfeesten. Daarnaast kun je natuurlijk altijd zelf een arrangement samenstellen met activiteiten naar eigen wens. 

 • Kinderfeest

  Kinderfeest

  Ben je op zoek naar een kinderfeestje in de omgeving van Twente? Dan ben je op de goede plek beland. Bowling Enschede heeft allerlei activiteiten en arrangementen speciaal samengesteld voor kinderfeesten. Conbineren met andere activiteiten op het park is uiteraard ook mogelijk!

 • Bedrijfsfeest

  Bedrijfsfeest

  Bij de meeste bedrijven wordt ongeveer één keer per jaar een personeelsfeest georganiseerd. Bij de kleine bedrijven regelt de baas dit vaak, bij de grote bedrijven is de personeelsverenigning hiervoor verantwoordelijk. In ieder geval is het altijd de vraag: wat gaan we doen en waar gaan we dit doen? 

  Ben jij de aangewezen persoon voor het regelen van het personeelsfeest? Dan ben je op de goede plek gekomen. Bij Bowling Enschede hebben we een tal aan mogelijkheden voor het  regelen van een personeelsfeest. We hebben veel leuke activiteiten voor het regelen van een personeelsfeest. Wil je zelf bepalen welke activiteiten er zijn bij het personeelsfeest? Veel is in overleg mogelijk. Neem contact met ons op!

 • Klassenfeest

  Klassenfeest

  Ben je bezig met het organiseren van een klassenfeest? En ben je op zoek naar een feest in de omgeving van Enschede? Dan ben je op de juiste plek uitgekomen. We hebben allerelei arrangementen samengesteld speciaal voor klassenfeesten en we hebben allerlei losse activiteiten voor zowel kleine als grote groepen. Neem voor meer informatie contact met ons op!

 • Familiefeest

  Familiefeest

  Bent u op zoek naar een Familiefeest in Enschede? Dan bent u bij Bowling Enschede aan het goede adres. We hebben allerlei verschillende arrangementen speciaal gemaakt voor familiefeesten. 
  Is het weer tijd voor een familiedag? En ben jij dit jaar de aangewezen persoon om dit te organiseren? Dan ben je op de goede plek terecht gekomen. Bowling Enschede heeft een tal aan mogelijkheden voor de ideale familiedag.