BOWLEN

Bowlen

Bowling Enschede, het mooiste bowlingcentrum van Enschede, beschikt over 16 zeer moderne bowlingbanen. De computergestuurde beeldschermen geven uw scores nog meer kleur. Ideaal voor families, bedrijfsuitjes of andere feestjes. Het is altijd gezellig! 7 dagen per week geopend en gedurende de schoolvakanties extra ruime openingstijden.

 • Tarieven

  Tarieven

  De tarieven van Bowling Enschede kunnen verschillen per dag en per aantal personen. Klik op de onderstaande knop om de tarieven te bekijken. 

 • Openingstijden

  Openingstijden

  De openingstijden van Bowling Enschede varieren per dag. Klik op de onderstaande knop om de huidige openingstijden te bekijken.

 • Korting

  Korting

  Bowling Enschede biedt korting aan door samenwerkingen met instanties of bedrijven. Ook zijn er bijvoorbeeld zomer- of maandakties. Op deze pagina kunt u een overzicht vinden van tijdelijke of vaste kortingen. Wij werken bijvoorbeeld samen met zorginstanties of scholen welke vaste kortingen krijgen. Kijk op de link voor actuele, nieuwe of aanstaande kortingen !

 • Reserveren

  Reserveren

  Om het reserveren zo eenvoudig mogelijk te maken voor onze gasten biedt Bowling Enschede nu de optie om onder andere te reserveren via WhatApp. Klik op de onderstaande knop om te reserveren.